De Efteling: tips voor jouw bezoek

De Efteling is één van de mooiste pretparken van Nederland, en tevens van Europa. Het zijn al sinds 1952, plus sindsdien is het dezelfde waar begrip geworden. Vanuit alle hoeken van de wereld komen mensen volgens Kaatsheuvel om dit super leuke attractiepark te bezoeken.

Een dagje Efteling blijft leuk, hoe jong ofwel oud je ook bent. Als je een bezoekje wilt brengen aan de wereld vol wonderen, is het slim om zodoende vooruit te plannen. Wij helpen je graag aan weg!

Een goede voorbereiding is het halve karwei!

Aan een mooie etmaal in het één betreffende de mooiste pretparken betreffende Europa gaat uiteraard dezelfde planning vooraf. Als je echt alles uit je dagje Efteling wilt halen is een goede planning een mooie manier sinds te beginnen.

Bij zo’n planning zijn er meerdere aandachtspunten waar je rekening mee kunt houden. Jij bezoek begint natuurlijk betreffende het kiezen van de juiste datum. Op dezelfde paar dagen is u drukker dan andere; gedurende schoolvakanties en in u weekend moet je rekening houden met langere wachttijden plus grote menigtes. U is dus slim door, indien dit mogelijk zijn, je bezoekje buiten die periodes om te plannen. Aan de website betreffende de Efteling kun je nauwlettend zien op die begrijpen het druk ofwel zodoende rustig is.

Indien je met de auto vertrekken, doe je daar exact aan van tevoren eruit te zoeken hoeveel de snelste route zijn. Weleens kan het lonen sinds een korte omweg betreffende nemen, als je daarmee bepaalde drukke knooppunten kunt vermijden. Ook karaf jij slim zijn door hoeveel vroeger of zodoende hoeveel later te vertrekken, opdat je niet boven de file komt bij staan. Die files kun je natuurlijk ook vermijden vanaf met het publiek transport te gaan. De Efteling is met de trein en bus snel betreffende bereiken. Hou steeds de actuele vertrektijden boven de gaten om vertraging betreffende vermijden.

Gaan jullie betreffende het hele gezin? Helemaal niets alle attracties zijn acceptabel voor kleine kinderen. Voor de achtbanen moet je vaak 1. 20m ofwel zelfs 1. 40m langaanhoudend zijn. Door teleurstelling betreffende voorkomen zijn het kittig om thuis even de kids juist op betreffende meten, opdat ze helemaal niets voordat niets boven dezelfde lange wachtrij aankomen betreffende staan.

Als je eenmaal betreffende het park aankomt, zie je zonder moeite de loketten waar je entreekaartjes kunt kopen. Echter wie slim is, aanschaffen de kaartjes van bij voren online. De wachtrijen betreffende de loketten beheersen immers behoorlijk lang belanden, plus als je al dezelfde kaartje hebt kun je zo doorlopen volgens de ingang. En indien je online een kaartje aanschaffen krijg je tevens nog eens korting!

Tip: de Efteling-app

Als je echt alles uit je dagje Efteling wilt halen is de Efteling-app dezelfde goeie uitkomst. Met datgene app kun je exact op je bezoek voorbereiden, en ook gedurende je dagje Efteling zelve komt hij vaak juist betreffende pas. Zo kun je bijvoorbeeld het opnieuw nabij de gaten houden, plus kun je, indien je inlogt met je Efteling-account, via de app je ticket laten scannen betreffende de ingang betreffende jij park. Dan hoef je het dus niets langduriger uit te printen!

Jij handigst aan de app is de plattegrond. Betreffende de hand betreffende dat kaart kun je bezoekje goed voorbereiden, bijvoorbeeld vanaf thuis alvast te oriënteren welke attracties zich nauwlettend waar in u park bevinden. Ook vind je daar informatie betreffende de attracties; als je erop klikt komt daar dezelfde korte beschrijving betreffende hoeveel u precies inhoudt, plus voordat wie de attractie ongetwijfeld of niets acceptabel zijn.

Als je eenmaal boven het park eigenhandig leven wordt de plattegrond boven de app onmiddellijk feitelijk interactief. Indien je even verdwaald leven heb je zo je weg opnieuw gevonden. De app rekent zelfs voordat je eruit hoe ver u nog lopen zijn volgens de volgende achtbaan, en hoedanig lang de wachttijden met dit moment zijn. Aan deze app heb je dus feitelijk alle gegevens in je hand. Super handig!

 

De beste deals – ben je op zoek naar korting op kaartjes voor de Efteling?

Op de website Tikata vind je een overzicht van alle lopende acties en kortingen.

 

Leave a Comment