Deze internationale wedstrijd wil nieuwe generatie sociale ondernemers steunen

Die internationale wedstrijd wil nieuwe generatie sociale ondernemers steunen

Deze internationale wedstrijd wil nieuwe generatie sociale ondernemers steunen

Whiskymerk Chivas Regal heeft de namen van het 5 maximaal beloftevolle sociale ondernemers betreffende België plus Luxemburg bekendgemaakt. Binnenkort aanpakken ze stukje aan het finale betreffende The Chivas Venture, dezelfde internationale wedstrijd die dezelfde nieuwe generatie ondernemers wil steunen. Waarom deze competitie in u leven werd geroepen plus welke start-ups precies boven aanmerking aankomen? Marketingblog redactrice Magali Het Reu vroegtijdig het betreffende Marie-Camille Lesueur van Pernod Ricard.

Deze internationale wedstrijd wil nieuwe generatie sociale ondernemers steunen geschreven door Sabrine Zarti aan Ondernemen.

 

 

Leave a Comment