“GDPR-implementatie is wanneer het beklimmen van het Mount Everest. Je dienen dat boven etappes vastpakken, anders lukt het nooit”

“GDPR-implementatie is wanneer het beklimmen van het Mount Everest. Je dienen dat boven etappes vastpakken, anders lukt het nooit”

“GDPR-implementatie is als het beklimmen van de Mount Everest. Je moet dat in etappes aanpakken, anders lukt het nooit”

De grootste hoeveelheid kennisgeving die wij vandaag brengen aangereikt omtrent de General Data Protection Regulation, uitgelegd de juridische kant door het vertelsel. Over het concrete invulling van dat wetgevend kader worden bureaus veelal bij het ongewisse gelaten. Omdat de GDPR tot door vandaag nog veel ruimte voor verklaring laat, zijn het aan de gros organisaties zagen naar dezelfde juiste werkwijze. Dus blijft de belangstelling: hoe start je bij die (lange) weg gezindheid compliancy? “GDPR vraagt vanwege een projectmatige aanpak, waarbij je stap voor stap en erg consistent bij werk gaat”, weet Hilde Tyssen. Wanneer program bestuur GDPR coördineert zij aan het voorjaar van 2017 de implementatie bij haar werkgever Wolters Kluwer Belgium. “Een stappenplan is ongetwijfeld aan bij raden daardoor het houvast biedt. De is bijvoorbeeld het beklimmen van het Mount Everest. Je dienen dat boven verschillende etappes doen, verschillend lukt u nooit. ” Haar persoonlijke ervaringen plus leerpunten gedurende dit intensieve traject deelt ze met genoegen met Marketingblog.

“GDPR-implementatie is wanneer het beklimmen van het Mount Everest. Je dienen dat bij etappes vastpakken, anders lukt het nooit” geschreven aan Sabrine Zarti in Marketing.

Tags: branded, Wolters Kluwer, branded content, wolters kluwer, gdpr.

 

Leave a Comment