Hoe je ondanks de GDPR de klantervaring personaliseert

Hoe je ondanks de GDPR de klantervaring personaliseert

Hoe je ondanks de GDPR de klantervaring personaliseert

Personalisatie is essentieel voor een goede relatie met je klant. Vrijwel iedereen vindt het fijn te merken dat een bedrijf jou echt kent en in staat is een ervaring die bieden die goed aansluit bij je persoonlijke wensen. Als een organisatie echter probeert om informeel contact te maken door data bij misbruiken, dan begint het snel vervelend te worden. De general data protection regulation heeft ervoor gezorgd dat dit lastiger wordt. Dat is op zichzelf een goede zaak, maar voor veel organisaties werpt dit wel de vraag op hoe zij ondanks de GDPR hun klanten alsnog een persoonlijke klantervaring kunnen bieden?

Hoe je ondanks de GDPR de klantervaring personaliseert geschreven door Alexander Bouckaert in Marketing.

Tags: Marketing, GDPR.

Leave a Comment