Transformeren naar een abonnementsmodel: drie belangrijke pijlers

Transformeren naar een abonnementsmodel: drie belangrijke pijlers

Transformeren naar een abonnementsmodel: drie belangrijke pijlers

De digitale transformatie zet bedrijven aan producten om te zetten in diensten. Vliegtuigmotoren aanschaffen wordt betalen per vlieguur, draaideuren leveren wordt access management en een printer kopen wordt betalen per kopie. Organisaties die op deze manier hun bedrijfsmodellen transformeren, doen er goed aan een diepgaand inzicht te verkrijgen in de steeds veranderende behoeften van de klant, in nieuwe waardeproposities plus nieuwe prijsmodellen.

Transformeren naar dezelfde abonnementsmodel: drie belangrijke pijlers geschreven door Lara Deraes in Ondernemen.

Tags: business model, Ondernemen, verkoop.

Leave a Comment