Google Search Console onder de loep: 3 functies om in het achterhoofd te houden

Google Search Console onder de loep: 3 functies om in het achterhoofd te houden

Google Search Console onder de loep: 3 functies om in het achterhoofd te houden

Nog een extra tool dabei? Bijna 20 jaar na het ‘dot-com bubble’ is het vechten om online aanwezigheid. Al je concurrenten hebben inmiddels een – goede of iets minder juiste – website en zijn misschien zelfs al aan hun (online) marketing experiment begonnen. Maar hoe ga je jezelf dan nog onderscheiden? Hoe blijf je ‘zichtbaar’ tussen die wirwar aan miljoenen websites? Google Search Console kan jij hierbij helpen!

Google Search Console onder de loep: 3 functies om in u achterhoofd te houden geschreven door Alexander Bouckaert in Marketing.

Tags: Marketing.

Leave a Comment