Digitale trends 2019: “Voor veel bedrijven zijn disruptieve technologieën vaak een ver-van-hun-bed-show. Wij willen tonen wat nu al mogelijk is”

Digitale trends 2019: “Voor veel bedrijven zijn disruptieve technologieën vaak een ver-van-hun-bed-show. Wij willen tonen wat nu al mogelijk is”

Digitale trends 2019: “Voor veel bedrijven zijn disruptieve technologieën vaak een ver-van-hun-bed-show. Wij willen tonen wat nu al mogelijk is”

Welke digitale evoluties zien ondernemingen in 2019 op zich afkomen? Dropsolid zette de eigen experts aan het denken, stak zijn licht op bij digital leaders van andere bedrijven, en bundelde 10 digitale trends in een rapport. De rode draad: ondernemers moeten zich niet blindstaren op artificiële intelligentie en andere blockchains, ze moeten stap voor stap hun eigen pad richting digitale maturiteit volgen. Maar, zo waarschuwt CEO Dominique De Cooman, het is wel vijf voor twaalf voor de late majority. “Als ze de kloof nog dicht willen rijden, moeten ze in 2019 absoluut hun digitale transformatie in gang zetten. ”

Digitale trends 2019: “Voor dikwijls bedrijven zijn disruptieve technologieën vaak een ver-van-hun-bed-show. We willen tonen wat momenteel al mogelijk is” geschreven door Elisa Vanmeenen in Innoveren.

Tags: Dropsolid, branded, branded content.

Leave a Comment