Hoe deze Gentse scale-up razendsnel internationale furore maakt: “Een goede bedrijfscultuur is meer dan gewoon een hip kantoor met een pingpongtafel”

Hoe deze Gentse scale-up razendsnel internationale furore maakt: “Een goede bedrijfscultuur is meer dan gewoon een hip kantoor met een pingpongtafel”

Hoe deze Gentse scale-up razendsnel internationale furore maakt: “Een goede bedrijfscultuur is meer dan gewoon een hip kantoor met een pingpongtafel”

De Gentse scale-up OTA Insight, in 2013 opgericht door Matthias Geeroms, Adriaan Coppens en Gino Engels, heeft de wind in de zeilen. In amper zes jaar tijd groeide het businessidee van het drietal uit tot een gevestigde waarde in de hotelsector. “We zijn een bedrijf dat wil bewijzen dat niet alleen technologie en innovatie, maar het menselijke aspect plus de teamgeest voor snelle groei zorgen”, klinkt het bij Mathias Verhoeven (Director Of Engineering) en Peter De Moor (Director People & Talent). Dat vraagt om een gesprek!

Hoe deze Gentse scale-up razendsnel internationale furore maakt: “Een goede bedrijfscultuur is meer dan gewoon een hip kantoor met een pingpongtafel” geschreven door Maarten Van de Vondel in Who’s Hiring.

Tags: software, scale-up, branded, ota-insight, OTA Insight.

Leave a Comment