De volgende stap in televisiekijken: ‘Interactieve live tv kent in 2019 echt een kantelpunt’

De volgende stap in televisiekijken: ‘Interactieve live tv kent in 2019 echt een kantelpunt’

De volgende stap in televisiekijken: 'Interactieve live tv kent in 2019 echt een kantelpunt'

Online gaan in 1995 was: éérst inbellen via dezelfde modem. Als student was hij gebiologeerd door dat prille internet, de naar Gent uitgeweken Bruggeling Hendrik Dacquin. ‘No1 internet addict at Home Vermeylen (UGent)’, schrijft hij in zijn eigen bio. Na omwegen langs Alcatel Lucent (Nokia), imec en het ter ziele gegane VRT-medialab, richtte Dacquin in 2012 mee Small Town Heroes op, een agency voor interactieve media-ervaringen. Sinds 2018 zet hij alles op alles met Zender, een in-house ontwikkeld platform voor live TV op mobiele toestellen. Live gaan is telkens weer spannend: tijdens ons interview zit Hendrik Dacquin met zijn hoofd al bij het volgende grote streamingavontuur. Precies waar we hem willen hebben.

De volgende stap in televisiekijken: ‘Interactieve live tv kent in 2019 echt een kantelpunt’ geschreven door Alexander Bouckaert in Ondernemen.

Tags: technologie, Ondernemen.

Leave a Comment